×
×
Facebook
Dealer login Dealer login
Bold Action

Bestellingen


U kunt uw bestelling via het contactformulier doorgeven, of direct een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Besteld u verlofplichtige goederen, stuur dan direct een kopie van alle zijden van uw verlof, en een kopie van uw paspoort of id bewijs mee. Gelieve alle bescheiden in kleur in te scannen.

U ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij onder andere aangeven wat de totale kosten van uw bestelling zijn.De kosten dienen vooraf per bank te worden voldaan.

Uw bestelling wordt na ontvangst van uw betaling binnen 1 á 2 werkdagen aan u verstuurd. Er dient op het adres iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

 

Verzendkosten


De verzendkosten/handlingkosten per losse colli zijn als volgt:

  0 - 10 kg  € 25,00
10 - 20 kg  € 27,50
20 - 30 kg  € 30,00
30 - 40 kg  € 32,50
40 - 50 kg  € 35,00

Deze kosten zijn voor verzending binnen Nederland, buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag.
Voor deze kosten kunnen wij alles versturen behalve kruit! Kruit kan enkel afgehaald worden.

 

Consignatie systeem

 

Condities voor Consignatie:

  • 50% Provisie voor wapens met een verkoopwaarde onder de € 200,-.
  • 25% Provisie voor wapens met een verkoopwaarde boven de € 200,-

Wilt u het wapen na verloop van tijd weer terug nemen uit consignatie, of wilt dit laten overschrijven naar een andere handelaar, uiteraard met inachtneming van de daarbij behorende wettelijke verplichtingen, dan gelden tevens de eerder genoemde consignatie condities. D.W.Z. u betaald ons de provisie overeenkomstig dat het wapen / goederen bij ons in consignatie staat/staan.

Bij achteraf gebleken gebreken aan het in consignatie gegeven wapen wijzen wij elke vorm van aansprakelijkheid af. Dit betekent dat u hiervoor nog steeds de verantwoording draagt. Dit feit wordt ook vermeld op het reserveringsformulier van de koper. Omwille hiervan zal de uitbetaling van de verkoop pas na 1 maand gedaan worden. Het geld zal in een envelop klaargelegd worden voor u, wilt u dat wij het geld overmaken dan komen er nog € 10,- administratiekosten per wapen bij.

Tel:  0031786771375
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok